Hoogstpersoonlijk

Honing van de imker..

Honing van de imker

Imkerij de Oase is van mij, Elmar Mook

Alles wat nodig is voor het maken van de honing gebeurt door mij.

Het verzorgen van de bijenvolken. Het oogsten van de honingkamers. Het slingeren van de honing. Zelfs het afvullen en etiketteren gebeurt door mij zelf. Er wordt niets uitbesteed en geen honing ingekocht.

Puur en hoogstpersoonlijk.

Ik ben geboren in 1980 in Amsterdam. Op mijn 19de werd ik geraakt door het leven op het land en het werken met planten en dieren. Ik besloot de Warmonderhof opleiding te gaan doen. Na het afronden daarvan heb ik op verschillende land- en tuinbouwbedrijven gewerkt, vooral in de fruitteelt.

In die periode ben ik ook gefascineerd geraakt door bijen. Na eerst 6 jaar als hobby te imkeren besloot ik in 2012 om het aantal volken uit te breiden en toe te werken naar een beroepsimkerij.